Diş Hekimleri Günü Kutlandı

Fakültemizin sosyal kulübü olan Geleceğin Diş Hekimleri Kulübü tarafından Dr. Öğr. Üyesi Safa ÖZDEN danışmanlığında Fakültemiz bahçesinde Diş Hekimleri Günü etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan EVCİL öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerimizin diş hekimleri gününü kutlamış, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Etkinlik kapsamında Fakülte öğrencilerimizin yaptığı “Diş Hekimleri Günü” temalı sosyal faaliyetler sergilenmiş, katılımcılara ikramlarda bulunulmuş, müzik dinletisiyle program devam etmiştir. Fakültemizde Doç. Dr. Hasan CAMCI danışmanlığında yeni kurulan “Kitap ve Söyleşi” topluluğunun tanıtımı da yapılmıştır. Sosyal faaliyetler kapsamında etkinliğe katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilerek etkinlik sona ermiştir.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023