Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ziyareti

3 Kasım 2023 tarihinde Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesinde etkinlik düzenlenmiştir.

Dr.Öğr.Üyesi Latife ALTINOK UYGUN tarafından Merkezimizde tedavi görmek isteyen Şehit ve Gazi yakınlarına yönelik işleyiş hakkında bilgi verilmiştir. Şehit ve Gazi yakınlarının Diş Hekimliği Fakültesi 5. sınıf öğrencileri tarafından ön muayeneleri yapılmıştır. Görüntüleme ve diğer tedavi hizmetlerini alabilmeleri için Merkezimize başvurmaları gerektiği hakkında bilgilendirmeleri yapılmıştır.5.sınıf öğrencilerinden Şeymanur BİLGİÇ tarafından ‘’Etkili ve Doğru Diş Fırçalama Yöntemi ‘’hakkında eğitim verilmiştir. Dernek Üyelerine diş macunu hediye olarak dağıtılmıştır.

Başhekim Yardımcısı Hasan CAMCI, Dr. Öğr. Üyesi Latife ALTINOK UYGUN, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ünal, Hasta Hakları Sorumlusu Hava ERKASAP KOÇAK, Dekan Sekreteri Ömür SAYAR, Memur Hüseyin ÖZKAYA, Kalite Birim Sorumlusu Seval EMRE UĞUZ ve 5. sınıf Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri katılım sağladılar.

Güncelleme Tarihi: 8 Kasım 2023