Yeni Öğrencilerimizin 2023 Akademik Yılı Uyum Eğitimi Tamamlandı

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi (DHF) 1. sınıf öğrencilerimiz, 2023 Akademik Yılı Uyum Eğitimlerini tamamladı.

DHF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Demirhan Uygun tarafından fakültenin tanıtıldığı Uyum Eğitiminde öğrencilerimiz Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler, Sağlık, Kültür ve Spor, Öğrenci İşleri, Kütüphane ve Dokümantasyon, Uzaktan Eğitim, Uluslararası İlişkiler, Kariyer ve Girişimcilik, Kalite ve Teknoloji Transfer Ofisi yönetici ve personelleri tarafından AFSÜ’nün idari hizmetleri hakkında bilgilendirildi.

Uyum Eğitiminde; DHF ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezindeki süreçler hakkında bilgi edinen öğrencilerimize, öğretim programının yanı sıra sınav ve disiplin yönergeleri hakkında da açıklamalarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023