Geri Bildirim Anketinin Sonuçları ve Teşekkür Belgelerinin Takdimi

Fakültemiz öğrencilerine 2022-2023 Eğitim öğretim döneminin değerlendirilmesi için uygulanan geri bildirim anketinin sonuçları Birim Kalite Komisyonumuz tarafından incelenmiş ve sonuçları değerlendirilmiştir. Öğrencilerimiz tarafından yapılan geri bildirimde en verimli ve etkili ders anlattığı iletilen üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. İsmet Doğan, Doç.Dr. Hasan Camcı, Doç.Dr. Halit Buğra Koca, Dr. Öğr.Üy. Burcu Güçyetmez Topal, Dr. Öğr.Üy. Server Mutluay Ünal, Dr. Öğr.Üy. Özer İşisağ, Dr. Öğr.Üy. Latife Altınok Uygun, Dr. Öğr.Üy. Emrah Bilen, Dr. Öğr.Üy. Nergiz Uz, Dr. Öğr.Üy. Safa Özden, Dr. Öğr.Üy. Arzu Keskin Aktan, Dr. Öğr.Üy. Hülya Sevil ve Dr. Öğr.Üy. Selçuk Kuzu’ya teşekkür yazıları iletilmiştir. Yapılan anket sonucunda fakültemizin gelişmeye açık yönleri ile ilgili fakülte yönetimi ile görüşülmüş ve iyileştirme çalışmalarına başlanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023