Diş Hekimliği Fakültesi İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı (2023)

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 02.11.2017 tarihli kararı gereğince Diş Hekimliği alanlarında Diploma Denklik Seviye Tespit Sınavı (İlmi Hüviyet Tespiti) 23 Şubat 2023 tarihinde Fakültemiz tarafından yapılacaktır.  Sınavla ilgili bilgiler için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan Bilgi Notu:

Şubat 2023 döneminde Diş Hekimliği İlmi Hüviyet Tespiti sınavı Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesince yapılacak olup adayların İlmi Hüviyet Tespiti sınavına 1 kez girme hakkı olmasından dolayı Necmettin Erbakan Üniversitesinin yapacağı İlmi Hüviyet Tespiti sınavına başvurusunda bulunan adayların Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesince yapılacak sınava başvuramayacaklardır. İki üniversiteye de başvuru yapan adaylar sınav kura listesinden çıkarılacaktır ve sınava girmiş olsalar dahi sınavları geçersiz sayılacaktır.

2023 Yılı İlmi Hüviyet Tespit Sınavı Bilgilendirme.

2023-İlmi-Hüviyet-Tespiti-Sınavı-Dilekçe

Güncelleme Tarihi: 5 Ocak 2023