Fakültemiz Sunucu Sistemleri Yenileme Çalışmaları

Fakültemizin hizmet vermeye başladığı 23 Temmuz 2012 tarihinden bugüne kullanılmakta olan sistemlerin güncel teknolojiler göz önünde bulundurularak yenilenmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca mevcut sistemlerin detaylı bir incelemesi yapılarak yeni sistemlere geçişin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli planlanmalar yapılmıştır. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Diş Hekimliği Fakültesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama Araştırma Merkezi yöneticilerimize bilgilendirmeler yapılmış ayrıca ilgili Hastane Bilgi Yönetim Sistemi firması ve cihazların tedariki yapılan firmanın yetkilileri ile de video konferans yapılarak süreç planlaması gerçekleştirilmiştir. Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca 20.10.2021 tarihinde cihaz montajı, sunucu kurulumları, fiber kablo çekimi işlemlerine başlanmış olup fakültemizde çalışmaların kesintiye uğramadan 25.10.2021 tarihine kadar sistemlerin yenilenmesi sürecinin tamamlanması planlanmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2021