(Güncelleme) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ek Madde-1 Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

20.08.2021 tarihli “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ek Madde-1 Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıtta İstenen Belgeler” başlıklı duyuru da bulunan Kayıt İçin Gerekli Belgeler kısmı aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

Kayıtlar 31.08.2021 – 03.09.2021 tarihleri arasında Fakültemiz öğrenci işleri biriminde yapılacaktır. Kesin kayıt işlemleri için adayların şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
1 – Onaylı not döküm belgesi (Transkript)
2 – Onaylı öğrenci belgesi (E-Devlet üzerinden alınan belgeler geçerlidir.)
3 – Ders içerikleri  (Zorunlu olmayıp İnternet bağlantısını gösteren yazı geçerlidir.)
4 – ÖSYM sonuç belgesi (Aldığı puanları ve puan türlerini gösteren sonuç belgesi)
5 – Kayıtlı olduğu üniversiteden alınan merkezi puanla (Ek Madde-1) yatay geçiş yapmadığını gösterir belge/yazı aslı (Diğer belgelerinde ilgili ibare bulunan öğrenciler için zorunlu değildir.)
6 – Disiplin Cezası alıp almadığına dair belge (Diğer belgelerinde ilgili ibare bulunan öğrenciler için zorunlu değildir.)
7 – İstenen belgelere ilave olarak: Hazırlık sınıfı okuyan ya da kayıt donduran öğrencilerin belgelerini eklemeleri gerekmektedir. (Diğer belgelerinde ilgili ibareler bulunan öğrenciler için zorunlu değildir.)
8- Ayrıldıkları üniversitenin öğrenci kimlik kartı (Öğrenci dosyaları talep  edildiğinde ilgili üniversitelerine iletilmek üzere)

Not:
1- Birden fazla yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan normal öğretim öğrencileri katkı payı ödeyeceklerdir.
2- Başvuru için sisteme yüklenmiş olan belgelerin aslı kayıt esnasında istenecek olup, bu belgelerde değişiklik olması durumunda kesin kayıt işleminiz yapılmayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2021