Diş Hekimliği Fakültesi Üniversitemiz Altyapısına Dahil Edilmiştir

Üniversitemizin bilişim altyapısının ayrılış süreci 11.Eylül.2020 itibariyle başlamıştır. Tüm network cihazları değişimleri, ayarlamaları gerçekleştirilmiş, sistem kurulumları ve sunucuların taşınması tamamlanmıştır. VLAN yapıları ile ilgili çalışmalar tamamlanmış tüm etkilenen cihaz ayarlarında güncellemeler gerçekleştirilmiştir. Tüm kamu kurumları ile ÖSYM, YÖKSİS, Nic.tr, UlakNet, KEP, UETS, DETSİS, TeleTıp, Medula, MYS, Kamu Personel… iletişim için yazışmalar gerçekleştirilmiş ve IP adresi güncellemeleri tamamlanmıştır. Üniversitemiz e-posta sunucu kurulumları tamamlanmış olup gerekli tanımlamalar sonrasında hizmete sunulmuş, 13.Eylül.2020 tarihinde ana kampüsümüz kendi altyapımızı kullanmaya başlamıştır. Herhangi bir kesinti yaşanmaması için Medula ve Teletıp tanımlamalarının yapılması sonrasında NVİ sunucularının kurulumunun tamamlanmasıyla birlikte Diş Hekimliği Fakültemizin sistem altyapımıza dahil edilmesi an itibariyle gerçekleşmiştir.

Yeni Kullanıcı Adı listesi =>  http://kurumici.afsu.edu.tr/Kullanici_listesi.pdf

Güncelleme Tarihi: 2 Ekim 2020