Fakültemize “Anne ve Bebek Dostu” sertifikası

Konuyla ilgili Halk Sağlığı merkezinde alınan kurslardan sonra fakültemizde yapılan farkındalık eğitimleri, düzenlemeler ve ardından geçirdiğimiz denetimlerde başarılı olarak gerekli tüm şartları sağlayarak “Anne ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşu” olmaya hak kazanılmıştır.

İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan Belge takdim töreninde konuşan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, “Bakanlığımızın titizlikle üzerinde durduğu “Anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli olan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çerçevesinde ilimizde bizlere büyük destek veren ve halk sağlığına doğrudan katkı yapan özel ve resmî kurum ve kuruluşlara, destekleri sebebiyle bir kez daha teşekkür ediyor ve bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum.” dedi. Daha sonra Fakülte Sekreterimiz Erdinç Duygulu ve fakültemiz adına çalışmaları yürüten Kalite Yönetim Direktörü ve Hemşirelik Hizmetleri Sorumlumuz Çimen İnan’a Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz tarafından sertifikalar takdim edilmiştir.